top of page
CB Valls,  Acadèmia i Escola de Bàsquet amb la formació
Conferències i actes

Astrid Barqué

Vilafranca del Penedès, 1981. És diplomada en educació física, llicenciada en ciències de l’esport i titulada en cuina natural i terapèutica. És professora a la Universitat Internacional de Catalunya i ha creat vitampleni, un projecte empresarial on es dedica a crear contingut d’hàbits saludables per les empreses, fer tallers d’alimentació saludable a l’aula de cuina del seu centre o també de manera ambulant als centres que els hi sol·liciten, i fa equip amb nutricionistes  dietistes, coach nutricionals i psiconeuroinmunòlegs del centre vitampleni per fer assessoraments alimentaris personalitzats per ajudar a les persones a menjar millor i a estar més sans. Li agrada autodefinir-se com a educadora en hàbits alimentaris, perquè creu fermament que la millor manera d’estar més sa és estar informat i l’eina més potent n’és la pedagogia; és per això dedica molt de temps a la divulgació de continguts per diferents vies comunicatives com ràdio, televisió i diferents vídeos, podcasts, articles i publicacions a xarxes socials. És una apassionada dels esports de muntanya i a la natura. És mare de 3 fills i una gran amant de la família.

Toni Fontcuberta i Viñolas

Recordo una infantesa plena de jocs i de somriures. En aquesta etapa vaig començar a connectar amb la que més tard seria una de les meves dues passions, el bàsquet. Per aquest motiu al cap d’uns quants anys em vaig treure la titulació com a Entrenador Superior de Bàsquet.

En acabar els estudis primaris i secundaris, vaig començar a treballar a l’empresa familiar. Després de ser-hi una quants anys vaig adonar-me que necessitava fer un canvi personal i professional. En aquestes, em van convidar a assistir a una jornada de teràpies alternatives, incloent-hi un tast de risoteràpia. Vaig quedar embadalit i molt “tocat” per l’experiència. Havia trobat la meva altra passió: EL RIURE.

Després de madurar-ho vaig decidir entrar en el món de la risoteràpia. La meva trajectòria acadèmica consta de diferents formacions: Monitor de Risoteràpia i Animació; Líder del Ioga del Riure; Instructor en Risoteràpia Integrativa; Líder Internacional de ‘Ahumor’ (amor i humor en l’educació) i Màster en Risoteràpia i Salut Emocional.

....

Galeria d' imatges
bottom of page